طرز تهیه صفیحه؛ غذای تند و خوشمزه عربی

به گزارش وبلاگ درگهان، در این مطلب میخواهیم شما را با یک غذای تند عربی که خیلی سریع آماده میشود، آشنا کنیم.

طرز تهیه صفیحه؛ غذای تند و خوشمزه عربی

مواد برای تهیه صفیحه :

گوشت چرخ کرده 500 گرم
پیاز (نگینی خرد شده)1 عدد
گوجه فرنگی (نگینی خرد شده)1 عدد
فلفل چیلی کوچک (خرد شده) 1 عدد
جعفری (خرد شده)یک سوم پیمانه
خلال بادام2 قاشق سوپخوری
رب انار1 قاشق سوپخوری
پودر دارچینیک دوم قاشق چایخوری
پودر تخم گشنیزیک سوم قاشق چایخوری
پودر زیرهیک سوم قاشق چایخوری
نمک و فلفل سیاهبه میزان لازم
نان پیتا4 عدد
روغن زیتون2 قاشق سوپخوری

طرز تهیه صفیحه :

پیاز را درون تابه ای ریخته و همراه با 1 قاشق سوپخوری روغن زیتون تفت دهید تا سبک شود.

گوشت را به مواد افزوده و تفت دهید تا رنگ گوشت تغییر کند.فلفل چیلی و جعفری را به همراه خلال بادام، گوجه فرنگی، رب انار، پودر دارچین، پودر تخم گشنیز، پودر زیره، نمک و فلفل سیاه را به گوشت افزوده و با حرارت ملایم کمی تفت دهید.

مقداری روغن زیتون روی نان پیتا (یا نان تافتون به صورت گرد برش خرده) بمالید و از مخلوط گوشت و ادویه روی آن بگذارید. سپس آن را در طبقه وسط فر از قبل با دمای 180 درجه سانتی گراد گرم شده به مدت 8 دقیقه بپزید.

منبع: گردشبان

به "طرز تهیه صفیحه؛ غذای تند و خوشمزه عربی" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "طرز تهیه صفیحه؛ غذای تند و خوشمزه عربی"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید