بهترین روش های دریافت تلخی قورمه سبزی

به گزارش پرسینا بلاگ، خبرنگاران | سرویس آشپزی - قورمه سبزی بسته به نوع شهر ها و فرهنگ متفاوت آن ها، به شکل های مختلفی طبخ و آماده می گردد؛ مانند خورشت قورمه سبزی آذری که طرز تهیه متفاوتی با سایر قورمه سبزی های شهرهای مختلف دیگر دارد. خورشت قورمه سبزی را با رعایت نکاتی می توان بسیار عالی طبخ کرد. اما گاهی به دلایلی این خورشت تلخ شده و باید به دنبال راهی برای دریافت تلخی قورمه سبزی بود. در ادامه دلایل تلخی و راه چاره های ساده ای برای از بین بردن تلخی قورمه سبزی آورده شده است.

بهترین روش های دریافت تلخی قورمه سبزی

چگونه تلخی قورمه سبزی را از بین ببریم ؟

برای داشتن یک قورمه سبزی خوب همیشه باید به یک سری نکات مانند نسبت سبزی قورمه سبزی، روش سرخ کردن سبزی، انتخاب نوع لوبیا و … توجه کرد. اما یکی از تجربیات تلخ آشپزی تلخ شدن قورمه سبزی است که برای خانم های خانه دار مسئله ای رایج است. چند علت عمده که موجب تلخ شدن این خورشت لذیذ می گردد در زیر آورده شده است.

دلایل تلخ شدن قورمه سبزی

  • ممکن است که در ترکیب سبزی، شنبلیله زیاد باشد. پس رعایت کردن نسبت سبزی قورمه سبزی بسیار مهم است.

    نکته:می توان زمانی که گوشت با پیاز سرخ می گردد، از شنبلیله استفاده کرد؛ با این روش میزان شنبلیله کنترل می گردد.

  • لیمو عمانی می تواند باعث تلخی خورشت گردد. بنابراین باید قبل از اضافه نمودن لیمو عمانی به خورشت، هسته های لیمو را گرفت یا آن را به مدت چند ساعت در آب خیساند. می توان لیمو عمانی را شکسته و بعد از خارج کردن هسته های آن، لیمو ها را با هاونگ پودر نموده و در نیم ساعت آخر، به میزان 1 تا 2 قاشق غذاخوری به خورشت اضافه نمود.
  • زیاد سرخ کردن سبزی ها نیز می تواند منجر به تلخ شدن خورشت گردد.

روش های دریافت تلخی قورمه سبزی

اولین کاری که بایدبرای برطرف تلخی قورمه سبزی انجام داد این است که دلیل تلخی خورشت را فهمید. پس از آن می توان با راه حلهای زیر تلخی خورشت را کم کرد.

توجه: اگر تلخی قورمه سبزی به خاطر لیمو عمانی باشد، ضروری است قبل استفاده از راه حل های زیر، لیمو ها از خورشت خارج شوند.

1- اضافه نمودن سبزی خورشتی (به غیر از شنبلیله)

در مواقعی که خورشت قورمه سبزی کامل نپخته، می توان با اضافه نمودن سبزی خورشتی تلخی آن را کم کرد. به عنوان مثال می توان مقداری گشنیز سرخ شده به خورشت اضافه نمود. از گشنیز خشک شده نیز می توان استفاده کرد.

2- اضافه نمودن سیب زمینی

با اضافه نمودن 1 یا 2 سیب زمینی به خورشت قورمه سبزی می توان تلخی آن را کم کرد. در واقع سیب زمینی در هنگام پخته شدن در خورشت، تلخی و شوری خورشت را می گیرد. باید توجه داشت که سیب زمینی ها را قبل از کامل پخته شدن خورشت، از خورشت جدا کرد؛ چرا که سیب زمینی پخته شده مجددا تلخی و شوری را به غذا برمی گرداند.

3- اضافه نمودن آب نارنج

با اضافه نمودن آب نارنج نیز می توان تلخی خورشت قورمه سبزی را گرفت. جالب است بدانید که از آب نارنج برای کم کردن تندی غذا هم استفاده می گردد.

4- استفاده از آبغوره

اگر علت تلخی خورشت قورمه سبزی لیمو عمانی باشد، می توان با اضافه نمودن مقدار کمی آبغوره تلخی خورشت را گرفت. ضروری است در میزان آبغوره دقت کرد تا خورشت بیش از حد ترش نگردد.

5- اضافه نمودن حبه قند

با اضافه نمودن 2 حبه قند، می توان تلخی خورشت قورمه سبزی را گرفته یا کم کرد.

6- استفاده از رب گوجه فرنگی

یکی دیگر از راه های دریافت تلخی قورمه سبزی، استفاده از یک قاشق رب گوجه فرنگی در خورشت است. باید توجه داشت که اگر مقدار رب گوجه فرنگی اضافه شده زیاد گردد طعم خورشت خراب خواهد شد.

7- اضافه نمودن پیاز سرخ شده

می توان برای دریافت تلخی خورشت یک عدد پیاز متوسط را سرخ نموده و به خورشت اضافه نمود. این کار تلخی خورشت قورمه سبزی را کم می نماید.

بیشتر بدانید: طرز تهیه قرمه سبزی با مرغ و نکاتی برای طبخ آن

کلام آخر

قورمه سبزی به علت داشتن سبزی های مختلف مانند گشنیز، شنبلیله، تره، جعفری به همراه گوشت قرمز و لوبیا، تقریبا تمام مواد غذایی هرم غذایی را شامل شده و از نظر ارزش غذایی یک غذای کامل به حساب می آید. بنابراین با رعایت نکات گفته شده در این مقاله می توان یک خورشت خوش مزه و خوش عطر مقوی تهیه کرد.

شما چگونه تلخی قورمه سبزی خود را می گیرید؟ آیا روش دیگری برای دریافت تلخی قورمه سبزی می شناسید؟ لطفا نظرات، تجربیات و هدایت های خود را با ما و دیگر مخاطبین خبرنگاران به اشتراک بگذارید.

شما می توانید راه حلهای دریافت تلخی قیمه و پیشگیری از تلخ شدن خورشت، راه حلهای دریافت تلخی فسنجان و روش های کاربردی دریافت تلخی غذا را نیز در خبرنگاران بخوانید.

آژانس مسافرتی: دور زمین | سفر به دور زمین هیچوقت اینقدر آسون نبوده! تور لحظه آخری، تور ارزان، اروپا، تور تایلند، تور مالزی، تور دبی، تور ترکیه

منبع: setare.com
انتشار: 23 مرداد 1400 بروزرسانی: 23 مرداد 1400 گردآورنده: persinablog.ir شناسه مطلب: 7057

به "بهترین روش های دریافت تلخی قورمه سبزی" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "بهترین روش های دریافت تلخی قورمه سبزی"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید